Øreakupunktur

Øreakupunktur

Øreakupunktur blev fra 1950’erne videreudviklet af den franske læge Dr. Paul Nogier, som opfattes som øreakupunkturens grundlægger. Siden er der blevet forsket en del på området, og metoden har vist sig velegnet til en række ubalancer.


Øreakupunktur behandler via nervesystemet, idet forskellige områder af kroppen er repræsenteret på det ydre øre. Smerter i lænden betyder fx, at et bestemt område på øret vil være ømt ved palpation eller reagere på en elektrisk punktfinder. Punktfinderen vil i så fald reagere på den ændrede modstand, der er i huden, på det sted, der repræsenter lænden.


Jeg benytter øreakupunktur ved angst, depression, stress, hedeture, spændingshovedpine, migræne, akutte og kroniske lændesmerter, nakkesmerter, astma, allergier, højt blodtryk, sengevædning, frossen skulder, tennisalbue, tandsmerter, inflammationer, svimmelhed, fertilitetsproblemer mv.


Jeg behandler med frekvenser og lys, med almindelige akupunkturnåle og med permanåle, som sidder til de falder ud efter nogle dage.

Læs mere

Læs mere om øreakupunktur hos Dr. Raphaêl Nogier